برای افزایش هوش بچه زمان بارداری

تحقیقات انجام شده در خارج نشان داد برای پسردار شدن بایستی مواد غذایی اتان غنی از سدیم و پتاسیم و فقیر از کلسیم باشند. برای شروع رژیم، حداقل دو پریود ماهانه قبل از تاریخ پیش بینی شده برای بارداری، مورد نیاز است یعنی حداقل 2 ماه قبل از بارداری و رژیم باید تا زمانی که بارداری با انجام تست های آزمایشگاهی دقیقاً مشخص می شود، ادامه داشته باشد.

ابتدا باید مطمئن شویم که ممنوعیتی برای اجرای رژیم نداشته باشید. مثلاً رعایت رژیم غذایی برای پسردار شدن در موارد: فشار خون بالا، ناراحتی ها ی قلبی و نارسایی های کلیوی، ممنوع است. 
برای پسردار شدن باید از مواد غذایی حاوی سدیم و پتاسیم بالا استفاده کرد و مصرف کلسیم محدود گردد. مواد غذایی زیر توصیه می شود:
مرکبات- زردآلو- آناناس- موز- هلو- گلابی- سیب- گوجه سبز- آلو- خیار- خرما- گیلاس- تمشک- توت فرنگی- انجیر- خربزه- آب میوه و سبزی- حبوبات- کنگرفرنگی- گوجه فرنگی- پیاز- چغندرقرمز- زیتون- قارچ- کلم- ذرت- نخودسبز- سیب زمینی- سبوس- گندم- شاه بلوط- تره شاهی- کنسرو ماهی- ژامبون- کره- ماء الشعیر- کلوچه- نوشابه گازدار- نقل- قهوه- چای- مایونز.
اگر چه اصول کار ساده است ولی روش اجرای آن آسان نیست و دقت دراجرای آن شدیداً لازم است و بایستی تحت نظر یک متخصص تغذیه صورت پذیرد. 
این رژیم بایستی توسط زن رعایت شود ولی مصرف آن توسط زوجین موجب آسانی اجرای آن می شود. در ضمن ترکیب یونی داروهایی که زن در طول مدت اجرای رژیم دریافت می کند، مهم است بویژه قرص هایی که به شدت غنی از سدیم هستند.
بنابراین توصیه می شود مصرف تمام قرص های ضد بارداری در دوران اجرای رژیم متوقف شود. بنابراین برای پیشگیری از بارداری از سایر روش ها همراه با روش نزدیکی منقطع استفاده شود.
البته بایستی تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود چون ممکن است در مواردی پاسخ ندهد.

خوراكی هایی مانند گردو ، نارگیل ، كاكائو ، ‏خرما ،‌ كنجد و زنجبیل جزء غذاهای گرم هستند.

در مورد تغذیه دوران پیش از بارداری( سه ماه قبل از شروع بارداری) مصرف بیشتر منابع اسید فولیک برای تکامل رشد مغزی نوزاد ضروری است، خصوصاً زمانی که مادر برای مدتی از قرصهای جلوگیری استفاده کرد باشد که می توانید منابع غذایی آن را مصرف کنید و یا مکمل آنرا بصورت دارو مصرف کنید . منابع غذایی اسید فولیک شامل : (جگر – حبوبات پخته – اسفناج – جوانه گندم – کلم بروکلی – کاهو – آب پرتقال تازه – کلم – زرده تخم مرغ – موز) است. در مورد تغذیه دوران بارداری سئوال کرده بودید. دوران بارداری دوران ارتباط مستقیم کودک و مادر است.کودک مواد غذایی لازم برای رشد و نموش را مستقمیاً از خون مادر تأمین می کند. از اینرو رویه تغذیه ای که شما در دوران بارداری پیش می گیرید نیاز خود و کودکتان را تأمین می کند و این نشان دهنده اهمیت مسئاله تغذیه دو دوران بارداری و تأثیر مستقیم آن بر رشد کودک می باشد.در بسیاری از سیستم های بدن شما در دوران بارداری تغییراتی حاصل می گردد، حجم خون بدن مادر افزایش می یابد، سینه ها رشد کرده و برای دوران شیردهی آماده می شود در دستگاه گوارش و کلیه ها نیز تغییراتی حاصل می شود . دفع ادرار افزایش یافته و مدت عبورغذا نیزازدستگاه گوارش افزایش می یابد. از اینرو یبوست در دوران بارداری امری طبیعی است.

وزن مادر در دوران بارداری با یک روند صعودی افزایش می یابد که در ابتدا کند است و در آنها دوران بارداری یا سه ماهه آخر سرعت بیشتری دارد در صورتی که وزن شما پیش از بارداری در محدوده طبیعی بوده است ، افزایش 5/11 تا 16 کیلوگرم وزن در طی بارداری طبیعی است. 
نیازهای تغذیه ای در دوران بارداری افزایش می یابد. افزایش نیاز مادر به آهن و کلسیم بیش از مواد مغذی دیگر است. در صورتی که این مواد مغذی به میزان مورد نیاز روزانه مصرف نشود کودک نیازش را از ذخائر بدن مادر تأمین می کند و این مادراست که پس از تولد کودک دچار کم خونی و دردهای استخوانی می شود از اینرو برای تأمین نیاز خود و کودکتان توصیه می کنم طبق راهنمایی های زیر عمل کنید:
1. روزانه3 لیوان شیر یا ماست( هر لیوان ماست برابر 2 لیوان دوغ است) تأمین کننده نیاز کلسیم بدن شما و تأمین کننده میزان قابل توجهی از پروتئین مورد نیاز است.
2. مصرف سبزیجات سبز رنگ و میوه جات تازه تأمین کننده ویتامینهای مورد نیاز کودک شماست. مصرف اسفناج و جعفری برای تأمین کلسیم مورد نیاز شما بسیار مفید است. سالادهایی که از گوجه فرنگی و کاهو همراه فلفل سبز تهیه شده باشد تأمین کننده ویتامین C و ماء الشعیر یا جوانه گندم تأمین کننده ویتامین B مورد نیاز شما است. مصرف روزانه 3 تا 4 عدد میوه و همچنین با هر وعده غذایی سالاد، سبزی خوردن یا سوپ


---- ---- ----

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:


موضوعات مرتبط: تغذیه در دوران های مختلف ، تغذیه در دوران بارداری ، ،
برچسب‌ها:

تاريخ : جمعه 13 دی 1392برچسب:, | 15:59 | نویسنده : تغذیه سالم |

6 خوراکی مناسب برای فصل سرما
تغذیه در فصول سرد
مصرف مولتی ویتامین خطر سقط جنین را افزایش می هد
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟
دختر خانمهای که در جستجوی خواستگارند این میوه را بخورند!
فوت‌و‌فن ‌های کباب کوبیده
طرز تهیه کباب تابه ای یا ماهیتابه
بخورنخورهای ورزشی
شنيسل مرغ
تهیه جوجه کباب با طعم ویژه
10 Best Muscle Recovery Foods
Shredded Chicken Sandwich
گوشت قرمز و خطر ابتلا به دیابت
سلامت رژیم غذایی در دوران شیردهی
ساندویچ بخورم یا نخورم؟
اگر دندان و لثه سالم دارید، دهان‌شویه‌ مصرف نکنید
آب گوجه فرنگی برای پیشگیری از پوکی استخوان
کاهش فشارخون بالا با تغییر شیوه زندگی
رابطه ریزش مو و تغذیه
خواص نارنج
خواص عناب
مضرات لواشک برای دندان ها
چربی سوزی پوست سیب
توصیه هایی برای افزایش قد
رفع خستگی روزانه
کاهش سرانه مصرف شیر
نسکافه رژیمی
تغذیه شاگرد زرنگ ها
میوه هایی برای تقویت چشم
خوراکی هایی که پیرتان می کند!
شاهد ویترینی از محصولات سالم در جشنواره دنیای تغذیه باشید
الگوی تغذیه سالم و ورزش مناسب باید از کودکی آغاز شود
مراقبت از دندانها با تغذیه مناسب
سالاد الویه روسی
مصرف میوه ها و سبزیجات و ریسک پایین تر سرطان سینه
خواص زردچوبه و تشخیص زردچوبه تقلبی
اختلالات روانی تهرانی‌ها 800 برابر شد!
بهترین زمان ورزش کردن چه زمانی است ؟
یافته های مهم و جالب پزشکی و سلامتی در سال ۲۰۱۳
Bacon & Egg Breakfast Pizza
تاثير آلودگي هوا بر روي پوست
تغذیه و سلامت ریه
آب پنیر را دور بریزیم یا نه؟
رازهای پنهان نوشیدن چای
این خانم‌ها به این مواد مغذی بیشتر نیاز دارند
قبل از دویدن چه بخوریم؟
ماسك لايه بردار FACE TO FACE
ارزش غذایی ماکارونی
آشنایی با خواص شوید (شبت)
عرق نعناع را با احتیاط مصرف کنید
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • میم ب